Waka waka eh eh

Ligger utslagen i min säng efter en hel dag på älskade Shell Seven eleven. Har sedan firat Jonatan, ätit massa mat, ätit efterrätt och skrapat fram just ingenting på mina två inköpta trisslåter. SUCKS. Efter förra årets två vinster utav tre på Grönan och årests enda vinst på enda spelet trodde jag att jag hade tur i spel. Men inte sådan tur tydligen. Hade gärna sett att jag skrapade fram en vinst på femtio tusen i månaden i femtio år. Snacka om säkrad framtid. Just nu hugger jag åt mig alla jobbtider jag kan få inför kommande månad och framöver. Nästa vecka slutar mitt sommar schema..vet inte heller när tjejen jag är vik åt kommer tillbaka. Hoppas hon bestämmer sig för att stanna hemma med barnen lite till. Ett år går så snabbt..

Mitt i all jobbstress försöker jag placera vårens pusselbitar.. Tanken har ju varit den att jobba till jul sen sticka härifrån. Problem har uppstått och jag vill inte helst åka själv. Men åka vill jag. Så jaa.. blir lite klurigt det där. Har några månader på mig att hitta en fin och bra lösning, vilket alltid går. För jag har inte sparat såhär mycket pengar åt ingenting:)
Dags för att avsluta dagens grubblerier och övergå till Mad Men! I am stuck !
Pusss

PUSS

Hade en mysig söndag! Sov tre och en halv timme efter nattens jobb, sedan klä sig o hoppa in i bilen. Körde minigolf och åt glass med min familj, älskar glass hatar minigolf:) hehe. Den mysiga söndagen fortsatte med att jag slängde i mig en latte för att vakna (gillar inte svart kaffe, vilket skulle varit mer effektivt i guess..), mötte upp min fina vän Märta. Vi begav oss till Deli och käkade grillspett, super gott. Sedan bar det av mot bion för att se den svenska filmen PUSS. Seriöst så fattade vi ingenting av hela filmen, sjukt dålig. Trodde den skulle vara bra nämligen. Mannen bakom oss somnade, förstår ni då hur dålig den var!? Ska läsa recensioner nu om den för att se vad resten tycker..
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Of all the lonely people I wanna be loved by you

Igår vankades det kräftskiva, blev att åka lite fel först för min O Cathrines del men vi klarade oss dit tillslut. Vi åt inga kräftor men det var ytterst trevligt ändå!:) I natt blir det jobb och jag hoppas inte på att det är allt för mycket folk, var länge sedan jag jobbade en lördags natt. Det blir nog bra, har Tessan vid min sida till halv fyra åtminstonde!
En blogg som jag verkligen har fastnat för, det senaste halvåret, är Beatas. Jag älskar att få följa hennes planering inför bröllopet och jag är minst sagt avundsjuk. Det verkar bli ett dröm bröllop, ett sagolikt. Väldigt vackert och fin blogg! Läs den.
Nu ska jag dricka mjölk och se Mad men, jihuuuu. PUSSSSS!!

Have you ever loved somebody so much you can barely breath?

-

Står inte ut, står inte ut

Har haft en fin onsdag! Började med en pw med Catti imorse, behövdes!! Har sedan fixat rummet och träffat Märta, Anna och Carro för lite kaffe. Väldigt trevligt, var ett tag sedan sist. NU ska jag snart jobba vilket känns tråkigt. Men what to do!? narå, men överlever! :)

Pusss världen

I'm lost and weird without you here.

- Le Love ,
för dem som varit kära, är kära, vill vara kära och för dem som fått sitt hjärta krossat, krossat hjärtan och de som kommer få sitt hjärta krossat.
Stay in touch.

I wanna be million miles away just to see everything with a new eye

Jag behöver komma härifrån, bort från det mesta, nu. Till något nytt, något där det fortfarande finns hopp, hopp om något stort. Behöver egentligen inte ens vara stort, bara nytt. Variation. Uppleva, se, röra, höra. Ny kultur, nya människor, nya idéer, nya drömmar, nyheter. Vill känna glädje, livslust, glöd, passion och liv. Känna sig levande, på nytt född, menad åt något större, något annat.

Så, kanske behöver more money, men sen ja tack. Efter julafton ska jag garanterat sitta på ett flygplan, båt, tåg (läs vad som helst) bort härifrån. Några månader räcker, men behöver nytt. Så de som är med när bokar vi?

I apoligize even when I know it's lies

Jag är stolt som en tupp. Sov till två, hela sex timmar. Inte lätt att somna vid sju på morgonen när man slutat jobba men det gick och jag sov bra! Tråkigt att vakna mitt på dagen dock, men nu gör jag mest ingenting och ska nog se Mad men, råkade fastna. Som alltid. Imorgon kl sex på morgonen är jag ledig i ett dygn och nio timmar, sweet. Hör av er om ni vill ses va!? :)

Mad men, på den tiden det var snyggt att vara kurvig. Kanske är nu med? Vet inte. Jag skulle iaf passat bra in där då¨jag har lagt på min x antal kilon, sommarkilon. Ska ut o pw snart...hehe
Pusssss pussss!

I walk alone

Jobba natt i natt då. Hur fan löser man sömn problemen frågar jag min pojkvän som dessvärre är mästare på det men inte ger mig några bra svar. Den mannen kan sova han, oavsett när hur och var, jag är avundsjuk det erkänner jag. Själv får man ta till kaffe, antagligen i mängder de två nätterna jag nu har framför mig. Wish me luck, I probaly will need it.
Nu ska jag däcka framför film, kanske äta, vet inte. Fortsätta vara tråkig.

Om Daniel råkar se detta, vill jag säga att han är fin.

Lets's make out in the middle of the street

Hemma från en förmiddag på Ikea! Blev lite nödvändigheter till garderoben, nya fina galgar, en hängare så jag får plats med ännu mer kläder och annat strunt :) Blev ett överkast och lite ramar också. Shoppade kläder i onsdags så nu känner jag mig som en fattiglapp för sparkontot ska inte röras..hehe.
Imorgon är det kräftskiva och jag längtar!!
Puss världen

Who's gonna kiss you goodnight, say I call you tomorrow, I'm not the one

Älskar Erik Hassle, älskar hans duett med Malin Dahlström Who's gonna walk you home. Underbar!!

RSS 2.0