Lisa!!!!!!!!!!!

Lisa Fisa kommer hem från London, gaaah. Sommaren rinner iväg och snart är hon hemma:) har saknat henne.

Fuck dig

Efterlyser mina bruna solglasögon från Gina. De är borta, helt gone. Förjävligt, gillade dem.
Har försökt att sova men det är svårt, jag behöver kanske inte så mycket sömn som jag tror. Klarar nog att vara vaken till sju imorgonbitti igen. Inga problem va, vi får se. Hoppas inte det är någon fest i natt, vill hinna baka i lugn o ro. Har fått ett snyggt brännmärke också, blä.
Känner mig tråkig och bitter, det är inte bra. Ska ta tag i det efter att jag sovit imorgon. Puss

I keep on searching for my own way

Hur vet man att man kör i rätt riktning om man inte har karta, kompass eller ser några skyltningar? Kan man gå på magkänsla och bara hamna rätt? Eller behöver man bli guidad för att hitta rätt? Jag har alltid trott på magkänslan. Du kommer dit du ska så länge du verkligen vill och tror på det. Du behöver ingen karta utan följ hjärtat har varit mottot rakt igenom. Men hur kommer det sig att jag fortfarande får känslan av att jag hamnat fel ibland? Får alla den känslan eller är jag bara i fel fil fast rätt riktning?
Det verkar inte finnas några enkla vägar längre, de flesta är med två filer. Det finns inga lätta knep att ta till för att hitta rätt utan du behöver våga kasta dig ut. För att någonsin nå rätt måste du våga välja riktning. Så om den är fel? Vad händer då? Inte en aning, och det gör mig rädd. Jag vet inte längre om det är rätt att följa magkänslan, det finns så mycket att förlora på att åka fel. Energi slösas och lika så tid. Är det värt det? Vet inte, men förhoppningsvis finns det någon därute som fortfarande tycker att det är värt det och har all tid i världen att hitta rätt riktning. Livet är här och nu, så jag väljer riktning och hoppas på att det är värt det.
Off to work, för många timmar av min söndag skall självklart spenderas där!
Pussss.

Just another thursday

Klarjobbad, skönt!
Imorgon blir det stan med märta och luncha med henne och Lollan.
Mysigt, är shopping sugen och cashen kommer in imorgon. FETT!
Pussssss, nu satc and sen sleeeeeeapaa.

This day is just so messy

Saknar studentveckan och all impuls.
Behöver impuls, behöver glädje, behöver nått.
Har jobbat, ska käka på La Uva och träffa daniel.
Whish me luck.

When words doesn't matter.

Från och med du.


confusion

Sitter i sängen, skrev ihop ett nytt CV. Jobb skall sökas, hösten kommer bli annorlunda. Allt kommer bli annorlunda. Studenten är över, nitton år av mitt liv är över, det finns många saker som numer känns långt borta. Framför mig finns en helt ny värld, jag kan göra vad jag vill. Men vad vill jag? Har jag mod nog att göra allt, se allt, uppleva allt. Nitton år är ungt, jag är ung. Förvirrad till tusen, jag känner mig annorlunda. Var ska jag börja?
Söta märta och jag på studentveckan, det var en fin vecka.

L O V E


LE LOVE

10;e. Fint datum. Hoppas det förblir fint i oändlighet.
Sommrig igår:)

Lite klipphäng idag ni:)


som det ska va på en ledig dag

Sitter på golvet i mitt rum med pringles, lite vin och ser på Sex and the City. Känns väldigt passande en skön onsdagskväll, taggar om för supersolning i morgon helt enkelt. Har idag legat på några klippor och njutit av vädret (blåtste en hel del dock..) sen har jag ätit en god glass i skuggan med fina Josefin.  Tillbaka till onsdags myset. Later världen.

Min kärlek, mitt liv, mina önskningar

L O V E


Bad, grill och promenad med Daniel och hans vänner. Mysigt, shopping, bilåkning och bio. Livet har sin gång och jag är nöjd, men förvirrad. Framtiden är ovis, förvirrade och nära. Tillräckligt nära för at göra ett beslut men tillräckligt långt bort för att ignorera det ett tag till. Jag vill mycket, ibland för mycket på samma gång. Vill känna att jag inte missar något. Lovisa sa förut att livet är långt så det känns bättre, men man får vara ovetande för det är då de bästa överraskningarna kan dyka upp.


RSS 2.0