It took all night to write this stupid love letter to you...

It took all night to write this stupid love letter to you..

+++


LA Candy

Vad hände med nystarten? Det nyttiga livet jag skulle påbörja? Startade aldrig, illa. Men jag fortsätter att äta oregelbundet, onyttigt och så vidare. Trivs med att äta frukost och sen läkerol/halstabletter dagen igenom för att på kvällen bli hungrig som tusan och trycka i mig middag och onyttigheter eller skippa middagen och bara köra på onyttigheter. Fungerar fint för min del.

Så därför ska Calle och jag baka när han kommer hem! Göttt! Mitt ansikte ser nu jävligt mycket bättre ut, så kan nog gå ut o visa mig bland folk snart igen:D
PUSSSSSSSSS

Bästa myskvällen förövrigt, längtar tillbaka!

Älskade barn

Var inne på hemsidan älskade barn och hittade detta fina armband.
Fanns även superfina ringar där man också kunde välja gravyren själv. Superfina saker!
http://www.alskadebarn.se/Armband.htm#hjartearmband
Check it out!:)

I just don't want to..


Sometimes things have to get worse before they get better

Vissa dagar är helt enkelt mycket jobbigare än andra. Idag är en sådan dag, har utslag i hela ansiktet och halsen, o andra småställen på armen, handen osv. Det kliar förbaskat mycket och jag känner bara för att fortsätta att klaga på det tills det blir bättre. Kommer stanna i sängen hela denna eftermiddag och kväll. Igen, som igår. Som kvällen innan och kvällen innan det.
Efter så många år av stress är det otroligt svårt att stressa ner. Det är väl det jag nu försöker med vilket resulterar i en jobbig kropp som inte verkar klara förändringarna.. Ska fortsätta försöka med att inte göra mycket alls nu, blir faktiskt bättre på det :)
Ha en super måndag!
Kärlek!:)

Det går inget bra ni..

Igår vaknade jag med utslag på handen, en cirkel med utslag och det kliade. Igår kväll svullnade mitt ena öra och känns fortfarande konstigt. Idag vaknade jag mitt i natten och kunde knappt andas, jävla halsjäveln värker och svider och är tjock. Så nu vill jag helst äta knäcke hela tiden, kliar så dant! Jävligt typiskt. Så efter jobbet idag ska jag dricka te, se tv/film osv och bara bli bra ( inte som om jag gjort liknande två kvällar i rad innan inte!)

Ae, ska man orka tvätta håret innan jobbet? Inte så sugen, men ser förjävlig ut... Svårt dilemma.
Bilden ville inte laddas upp-... Nahe hejs:D

When love takes over

Är helt mör i huvudet, ja ni hörde rätt. Högskoleprovet är gjort och jag får nog 0,2 haha. Känns förjävligt och engelskadelen var svår!? Gick åt helvete med den och jag ville mest av allt sova. Men det är gjort nu och det är skönt:)

Måste tillägga att jag älskar mina nya skor och min nya blus. När ska jag få användning för dem då?:) Hoppas snart! Har iaf mycket trevligheter att se fram emot fram över, Grease nästa lördag bland annat! Ska bli mysigt!
NU ska jag snart hämta mamma och de andra efter IFK matchen. Undrar hur det går, är inte sugen på att köra in till stan igen.  Onödigt inlägg, men vad gör det.
Ha det kalas!

I don't believe you anymore

Sitter i sängen, har precis målat naglarna, höstorange kallar jag färgen. Älskar nagellack, vill ha ett olivgrönt och ett brunt. Höstigt och fint. Fast iof är det typ vinter redan nu, snöade ju igår. Sjukt, 21 oktober. Ska komma ihåg datumet:)
Sak fixa håret och hitta kläder:) Ha en vacker dag!

It hurts so bad

För kärlekens skull
Värker i hjärtat, såg ett break-up och sedan ett till.
Att det kan göra så ont att se någon annans.
Kommer aldrig kunna göra slut någonsin igen, gör för ont.


Så Daniel kan vara lugn för all evighet,
han kommer aldrig bli dumpad utav mig! HAHA



Nae, nu orkar jag inte mer.

Jag är en av de få nittonåringar som faktiskt bor hos mamma en vecka och pappa nästa vecka. Har blivit en vana och det har fungerat bra, hittills. Jag har nu bott hos mamma i tre veckor ( hon var utomlands och jag ville ha huset själv heh) och nu när jag ska till pappa vill jag ta med mig allt ( ja läs allt) vilket är förjävligt mycket i och med att jag har minst lika mycket hos pappa. Börjar tröttna. Vill ha ett rum, ett stort. För det tar år att flytta alla mina smycken, allt smink och alla produkter jag inte har dubbelt av också såklart. usch. Ajja, känner mig som en flyttgubbe idag!
SES!

Är vi två pusselbitar som passar med varandra eller är vi två helt olika pussel ?

Hur vet man att man är från samma pussel?
Måste man lägga klart hela pusslet för att se om alla bitar passar tsm för att
veta att man hör ihop? Eller räcker det med att det känns som att man
tillhör samma pussel?

godnatt sötnosar


In a shadow of dreams

Dags att bege sig till jobbet. Jag som skulle jobba två dagar denna vecka ska istället jobba sex dagar. Ibland är man rätt lyckligt lottad över att andra får förhinder och jag får jobba. Ska bli åtta härliga timmar på 7/11 hahah! Ses om ni är sugna på korv då.

Måste bara tillägga att jag är superduper sugen på temys. Vem vill dricka te, äta bullar, prata strunt och mysa med mig i tofflor någon dag?:)

Hjärta


Kanelbullens dag & Lovisas födelsedag!

Ska kanske sticka och köpa lite kanelbullar!?:)
Ska även fixa present åt mormor (fyller i morgon) samt tvätta bilen.
Imorgon kväll/natt ska jag hämta dem efter 8 dagar i Italien.
Så efter imorgon är jag utan bil 24/7, kommer sakna det.
Väldigt bekvämt med egen bil.
Har fikat med Lisa idag på Lilla Caféet här i Söderköping,
riktigt mysigt. VI tänkte sno inredningen där. Mycket vitt,
lite lantligt och romantiska detaljer. Precis som jag
vill ha det helt enkelt. Tungt att komma tillbaka till
mitt prickiga rum...
Dags att röra på sig igen:)
Pusss!

Jag längtar så att jag nästan spricker


RSS 2.0