Marry me?

Hittat min drömman Jon Kortajarena, nu är den stora frågan..
När kommer han hitta mig!?

I know you've been burned but every fire is a lesson learned

Faith

Konsten att bli lyckligare, fattigare och ett par skor rikare på samma gång

Det sägs att lycka inte går att köpa för pengar, men varför kommer det då sig att jag varje gång hittar ett par skor, en klänning, en väska eller något annat materiellt känner mig aningen lyckligare än innan? Jag fann lyckan många gånger i London, i underkläder, smink, tröjor, koftor, blusar, skor och väskor. Lycklig och utmattad lämnade jag igår London och känner redan nu att jag snart måste tillbaka för lite ytterligare materiell lycka. Jag tror dock att jag kommer få känna på extremt många lyckliga stunder när jag får shoppa loss i Bangkok, Kuala lumpur och andra ställen på min långresa.
So if it makes you happy..

Ögonrynsfärgning på gång! Pusss

I'll tell you over and over again

Snart är klockan åtta vilket betyder myskväll och let's Dance. Heligt! Är det något jag kommer sakna när jag lämnat boet är det just myskvällarna vi får till på helgerna. Älskar att sitta i soffan med mina fina familj runt mig och bara känna värme och kärlek. Det är underbart att vara så lyckligt lottad som jag att jag har just dem. Även de stunderna då vi bråkar så uppskattar jag dem. Det är inte alla som känna på den familjekänslan som jag känner. Just gotta love it!

Sen efter myskvällen blir det bums i säng för imorgon bär det av till London, min första gång i London! Är extremt taggad och har gott om plats för shopping om vi säger så:) Ska bli fantastiskt roligt att få shoppa, åka London Eye, se vaxdokorna, äta gott och strosa runt i fyra dagar med familjen. En väldans bra julklapp helt enkelt!
Nu ska jag bege mig till soffan, soffläge it is!
PUSSSS

När man en gång har älskat någon så att det värker i hjärtat kan man inte nöja sig med något mindre


something beautiful

Det är dagar som denna jag gärna drömmer mig bort. Har svårt för att finna mig i nuet, leva för stunden för jag ser alltid framåt emot det som komma skall eller bakåt mot det som redan hänt. Menar inte att det är dåligt, men tråkigt att inte alltid känna att man uppskattar varje ögonblick av livet. För varje ögonblick är viktigt, det är det som formar mig. Just nu sitter jag och undrar varför man inte kan spola fram tiden en vecka så jag får bege mig mot London och shopping och upplevelser med familjen. Har skrivit en shoppinglista, som iof mestadels består av saker som jag vill glida runt i när jag befinner mig i Asien. Igår kändes det så verkligt, Asien resan börjar om en månad!

Så nu ska jag försöka njuta av detta ögonblick när jag sitter ensam hemma i huset, i min älsklings mjukisdress, med en kopp kaffe och hela livet framför mina fötter. Ska försöka njuta av känslan att må bra, i mig själv med mig själv!
PUSSSSSSSSSS

mess


Galet trött men vad gör det om hundra år?

Ja, jag är galet trött! Jobbade natten i natt, sista timmen satt jag iprincip ner och väntade. Kände mig som en zombie och orkade knappt prata utan var helt stirrig! Så det kan bli när man inte kan sova innan eller efter för den delen. Jo sov i ca 2,5 timmar efteråt och känner mig nu lite mer som människa men inte mycket..Sömn är allt för mig, känner mig handikappad just idag!

Ska om en och en halv timme åka in mot stan, gå en sväng till apoteket och sådär innan jag & Lovisa far ut till Lisali för middag och mys. Förlåter ni mig om jag somnar??:)Ska bli mysigt att bara hänga lite, lisa och felix åker om mindre än två veckor och jag åker till London om två veckor och sen åker vi två veckor senare mot äventyret!!
Är redan nu så otroligt taggad och ska fan i mig nästa vecka se hur mycket kläder jag kan  trycka ner i min ryggsäck på 55 l plus 10 l...Den ser så liten ut, förstår inte att mitt liv i 2,5 månader så få plats där i... men vi får skicka hem massa under tiden så det löser sig:)
Inte så mycket saker kvar att ordna, sista vaccinationen, köpa en ny kamera, packa, kopiera papper, och självklart bekräfta flyget och sådär! Så najs!!
Ska vila lite innan jag måste göra iordning mig! PUSSSSS

RSS 2.0