en onsdag med blandat väder

Hej Vänner!
Gårkvällen blev mer spännande än förväntat. Blev promenad och musik vid kanalen med Nina den fina. Sen vid tjugo i elva får man ett nattligt samtal utav Märta så vips sitter man i bilen med henne, josse och Benjamin. Blev pizza på 7/11 och bad i klarsjön. Märta fegade dock. Jag blev iputtad så slapp det jobbiga med att komma i, förvånansvärt vamrt i vattnet faktiskt. Med lite olika händelser i bagaget somnade ajag gott:)
Idag blev det inget bad utan häng med Daniel, sedan planka med Märta. Så mysigt, älskar sommarkvällar med trevligt sällskap! En nagel är söndet, efter en vecka.
Jag ska förbättra min blogg, den är tråkig. För min egen skull och för min framtida glömska.
PUSSSS

Jag njuter som aldrig förr

Sommaren är oslagbar! Stekande sol, svalkande vatten, en bra bok och vattenmelon. Det finns inte mycket bättre än det.  Grilllukten och att äta middag ute är underbar med, det ska jag göra ikväll. Sen en promenad med träningsvärk i benen. Ha en fin kväll världen:)
Lite sugen på att klicka hem, från Topshop.

Pitcure of my new nails

Snygga va? Denna gång utan stenar så att jag kan lägga lite somriga färger på vissa dagar.
Dags att göra sig redo för jobb, ha en trevlig natt världen

take me away

Var ett par dagar sen sist nu, har mestadels jobbat, men även shoppat lite, fikat, ätit på Pappa grappa och umgåts en hel del med Daniel. Hoppas vi kommer iväg i september någon gång, vore underbart verkligen. Vid fyra blir det middag hos mormor och morfar, ska bli gott! hoppas jag iaf.

Hello sunshine walk into my life

Den stora frågan är, var är solen? 21 Juni och ingen sol, jag som hade tänkt att sola innan jobbet. Men så blir det inte tyvärr. Jobbar kortis pass idag, mellan 17-21 så det är softa fyra timmar. Kommer nog överleva helt enkelt. Vill ha en ny bikini, en långklänning att dansa runt i och sol såklart.
Nu ska jag städa, duscha och fixa. Ha det fint världen :)

my cup of...

från botten av mitt hjärta,
du är det vackraste som finns.
En timme kvar tills jobbet kallar. Tre till kvart över tio står det på schemat så ja så äre:)
Men det regnar så att jobba gör mig inte mycket inte! Gårdagen innebar en del shopping
och se fotboll med Daniel och hans vänner. Var dock dålig på sudukot igår, lite besviken..hehe
Somnade väldigt gott sen igår!
Vi hörs världen!

it's sweet


Kärlek till min kärlek

Tack , han ger mig Love och han är Love. Underbaring helt enkelt..
Ikv blir det SATC 2, väldigt spänd må jag säga. Hoppas maten är klar snart, måste åka om en halvtimme..
Hörde du det mami!?
Hörs världen

11.46

Ligger fortfarande i min varma mjuka säng. Bono gick precis härifrån och jag funderar på att se en film...kanske borde spara den tills efter jobbet iof. Jobbar som igår 15.00-22.15 så ett tag kvar. Hoppas på en lugn kväll men söndag och alla ska hem från sommarstugor och båtar så för räkna med fullt ös. Veckan kommer bli bra, finns en hel del trevliga saker inplanerade. KOmmer dock inte få träffa Daniel allt för mycket, vi går om varandra som vanligt vilket är tråkigt..
En ny kamera och en härlig resa är vad jag strävar efter just nu. Vill till värmen och bara  må bra!
Pusss världen

Student 2010

It takes at least two. One isn't enough.
Studentdagen var underbar på alla sätt och vis. Oförglömlig och nu är tolv år i skolan över, tills högskolan kallar..:) Kunde avslutat kvällen efter studentmottagningen. Var så ledsen och förvirrad att jag tvingade hem daniel innan han ens kom ut.

Student 2010

It takes at least two. One isn't enough.
Studentdagen var underbar på alla sätt och vis. Oförglömlig och nu är tolv år i skolan över, tills högskolan kallar..:) Kunde avslutat kvällen efter studentmottagningen. Var så ledsen och förvirrad att jag tvingade hem daniel innan han ens kom ut.

Fan, fan.

Sitter här kissnödig, hostig, superhes och skitförkyld och med feber. Livet suger, jag gillar det inte. Borde fira studentveckan för fulla muggar men känner mig inte så pepp på det. Behöver pencilin direkt orkar inte med en månad av kissnödighet igen. Come on.. Ska kissa hejs.

LETS DO IT

Sitter redo hos Lovisa inför en studentvecka, om en timme börjar förfestandet och vid ett någongång ska mössorna på. VI är laddade så vi ses kanske om någon vecka eller tidigare. PUSSSS

RSS 2.0