+

Sitter med gulhårfärg i håret, skulle inte förvåna mig om jag blir grönhårig.
Brukar ha otur, som en gång när Linda skulle göra slingor på mig blev jag rödhårig.
Sånt händer så vi får se hur det blir idag:)
Så länge jag får vinka mitt råttfärgade/ rödoranga solblekta utväxt hår hej då är jag nöjd.
Tanken var ljushårig från början, ändrade mig igår.
Snart dags att tvätta ur:)
Hörs sen Pusss
Här såg det okej ut...det har det inte gjort på länge hehe

I'll always have you




You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you

+++

Time för kaffe och måla naglarna! Efteråt blir det dusch och göra i ordning mig, min bror kommer hit vid tolv och efter det ska jag med honom till läkaren. Känner mig snäll idag så kanske blir en sväng på stan och lite mat om han är sugen:) I eftermiddag vet jag inte alls vad som händer så hör av er!
Dags att sätta igång:) Pusss!

I dream and hope for a bright future

Blev väckt runt sex i morse och två minuter senare satt jag i bilen mot skavsta. Mamma och Bebben skulle med flyget till Italien idag så nu sitter jag själv i stora huset och så förblir det i åtta dagar. Ganska skönt och det bästa är att jag har bilen för mig själv;) Det uppskattas kan jag lova:)
Idag har jag hunnit med att fika, promenerat, handlat lite och snart ska jag fixa lite på mitt rum. Jobb står på schemat vid tre till kvart över tio. Känns rätt bra nu när jag jobbar hela veckan, det behövs! I veckan ska jag shoppa lite, fixa hemma, jobba, fika!? och baka och sånt bara:) Njuta av hösten kanske man kan kalla det. Blir mycket te och varm choklad.
Köpa hjärtan till den varma chokladen kanske, ser så fint ut.
Pusss

Please leave your taste on my tongue

Har bara myst runt idag och hunnit med en sväng på stan.
Och hem kom jag med lite nytt, dock väldigt lite.. Ska nu se något på tv och sen sova,
imorgon jobbar jag till kvart över tre och sedan ska jag ut och dansa. Spännande det!!
Puss fina värld.

Så jävla svensk jag är.

Att en främling börjar prata med mig, fråga mig frågor som inte alls är olämpliga eller otrevliga är helt okej en festkväll. Då är folk fulla och jag bryr mig inte, de gör sådant då. Men när en främmande kille börjar fråga saker när jag väntar på bussen helt vanlig onsdagskväll blir jag avståndstagande och undrar vad han egentligen vill. Tanken på att han faktiskt bara vill småprata en onsdagskväll finns inte. Klart han vill någonting, kanske han tänker sno min plånbok och andra väldigt korkade tankar snurrar i huvudet. Jag ber till gud att jag ska få sitta själv på bussen, lägger väskan på sättet bredvid och sitter ensam. Efteråt skämdes jag för att jag varit så oerhört, inte otrevligt, men reserverad. Om han vill veta lite om Norrköping så kan jag väl berätta. Herregud, det kommer jag väl inte dö av? Ibland inser jag bara hur jävla svensk jag är och hur jävla osvensk jag önskar att jag var ibland. Hädanefter ska jag vara världens trevligaste. Skål på den.
Ska dricka upp kaffet, städa undan lite, kolla lite nätshopping, fixa till mig och laga lite lunch. Behöver styra upp mina matvanor (totalt oregelbundna) och sluta att äta ihjäl mig ena dagen för att leva på en knäckemacka nästa. Sommaren har sina baksidor den med. Grillspett blir det, sugen?:)
Pusssss

förväntansfull

Älskar känlsan jag har just nu. Lycka, kärlek, solsken och ett glädjerus genom kroppen. Att ha framtidsplaner, något att se fram emot och längta till. Det är härligt, och jag längtar så att det värker i kroppen. 13:e, sägs vara ett otursnummer men för mig är det tvärtom, det är nyckeln till ett nytt äventyr. För andra gången ska jag ut och resa med mina fina älskade vänner, förra året varade resan i en vecka och denna gång varar resan i ca 10 veckor. Veckan jag upplevde förra året var underbart rolig och jag har en stark magkänsla som säger att denna kommande resa kommer vara en livserfarenhet!
Cathrine, Lovisa och jag ska fly landet och få uppleva Laos, Vietnam, Kambodja, Thailand, Malaysia, Singapore och slutligen Bali, Indonesien! Pirr i magen minst sagt, att själva få reda ut resvägen, ta oss fram, leva billigt och bo i våra ryggsäckar. En oförglömlig tid väntar oss och jag är taggad till tusen:)
Bara för att jag gillar att planera så ska nog skriva en preliminär packlista, hehe.
Pussss världen!
Italien förra veckan:)

You you you

You are the one I want to be with when all of my dreams come true.




Försöker packa ihop lite kläder inför vår "weekend" mitt  veckan i Italien. Ska bi skönt och kul!
Saknar min fina kille med.
Jobb vid tre står även på schemat, så dags att sätta fart va:)
PUSsss

I love the way you lie

En chans kvar.
Varken mer eller mindre.
ses.

Can you meet me halfway?

en vecka och fyra dagar kvar till Italien, som jag längtar efter denna weekend! Det är bara fem dagar, men alldels perfekt :) Mysigt att se lite annat än Söderköping!

Är i värsta resefasen. Planerar kommande resa, kollat upp vaccination, visum, försäkringar, buss-, tåg-, flyg- och båtförbindelser. Spännande! Finns så mycket jag vill se och uppleva, men detta är en fin början! Bokning av biljetter sker förhoppningsvis nästa vecka då jag hittat bra alternativ för oss. Är galet sugen, men är ett tag kvar. Men att ha något att se fram emot gör allt mycket härligare! :)

Kärlek

You don't get another chance

Mår just nu illa av alla gurkbitar som jag har dippat...har min mage blivit avvänjd med från dipp under sommaren? Är det problemt, bullshit. Man kan inte sluta gilla dipp. Gurka är bara vatten. Kom igen kroppen. Iof bra egentligen, dipp är inte nyttigt i längden men mina laster är värre. Cola, kaffe, cola, kaffe har mina dagar fått utstå. När jag jobbar dricker jag alltid en kopp kaffe när jag kommer, sen en under tiden (brukar oftast bli sval innan jag hinner dricka upp) sen en precis när jag går. Det är inte likt mig, jag har blivit en kaffe tjej. Längtar efter morgonkaffet och ibland botar kaffet även uppkommen huvudvärk. Cola gillar jag. Iaf på natten, då blir det o,5 liter. Det ni. Bara sådär, tror det hjälper mig att hålla mig vaken... Fick nu ett sug på Cola. Fuck, gillar inte att vara ledig. Hoppas jag får jobba i morgon, två dagars ledighet räcker....Snälla.
Ska bota mitt illamående, min huvudvärk och min rastlöshet. Laterrro people!
Jobbigt att mina fake (fransförlägning) har klibbat ihop sig på självaste balen. Inte bra ni.

RSS 2.0