Så gärna vill jag...

Vill gå och se sex and the city 2 NU NU NU, tålamodet börjar rinna ut. Vill verkligen se den, så gärna. så hör av er!

It only happens once (usually)


Studentbal

Igår kväll ägde balen rum för kunskapsgymnasiet och hej vilken tur vi hade med vädret (lite regn men vad gjorde det?) var en trevlig kväll och alla var superfina, jätteroligt att se alla så himla uppklädda och fixade. Nu känns det verkligen att studenten är nära, herregud så nära. Bilder kommer senare. Puss
Morsdag får inte glömmas, älskar dig mamma!

22.23

Ge mig dessa. Varför kan jag inte önska sig skor i studentpresent? Fattar inte grejen. DÖ snyggga.

21.41

Bal imorgon och det regnar. Blandade känslor på grund av det kassa vädret. Det förstör så himla mycket för mig, vill verkligen ha fint väder och slippa frysa och bli blöt. Blev dyngsur från jobbet, fan. Hoppas håret blir bra, sminket liksaså och att klänningen sitter bra och att magen skippar att bli uppsvälld. Vore perfa, blir nog gött. Kan dock inte dansa vals, skitsamma. haha.
Trevlig afton gott folk!

22.53

Klarpluggad. Done, finish, finito. Helt enkelt är tolv år av plugg över. Iaf för ett tag. Sorligt men sant. Vad i helvete ska jag nu vara bäst på i min familj!? Måste komma på något, funderar på mattekursen över sommarlovet. Låter ambitiöst men väldigt bra för mina framtidsutsikter. NU blire sex and the city och tänka på dannnny. Han loggade ut från msn med tanken om att jag är sur, så om du läser det här vill jag bara säga Du är fin, bäst och underbar. Tack för att du står ut med mig, får våldgästa dig någon dag eftersom du är så busssy just nu. Kärlek



19.07

Inget pluggg. Klar, finish, done. Coolt. Tolv år avklarade, studenten. Shit. Läskigt. matte c idag, åt helvete. Naglar imorgon, jippy yeay. Love life.

21

Jag är lycklig, känner glädje. Ser fram emot vad som komma skall.
Spänd och nervös för var jag hamnar.
Trots det har jag en super familj, fina vänner och en underbar pojkvän!
Pusssss

14.27

Var är solen när jag behöver den som mest? Jag behöver en härlig solbränna som nedan tills lördag, Ja tack! Vi får se hur det går med det helt enkelt, kanske måste besöka solariet i och med att brun utan sol är alldeles för kladdigt för mig;O

00.12

Dags för OC och sova, efter en skoldag samt jobb. Skönt skare bli. Saknar lilla bono gubben, hoppas jag får se lillen i morgon. Han är bäst! Back to Seth. Pussss

17.45

Det är verkligen jättevarmt idag, superskönt! Har varit ute och gått lite med nina och snart ska jag träffa Daniel. Vi ska med ut och gå i solen, mysigt!
Hörs när vi hörs

19.13

Sjuker men har varit o gjort mig fin, hinner ju annars inte innan balen så var bara att bita ihop! En ögonfranförlägning har gjorts, blev väldigt bra för att vara första gången tycker jag! ovant när man ser sig i spegeln dock:P även klippt och färgat håret, nu är jag fräsch!
provet i morgon kommer gå åt...men men, bättre att sova mig frisk. Pusss

22.38

Det är så varmt, hela min kropp kokar plus att det är varmt ute. Funderar starkt på att sova i duschen eller så, måste bli avkyld. Sjukt länge sen jag hade feber och orkar fan inte ens läsa.. sjuk är inget för mig.. Måste fan till frillan i morgon, ananrfs får jag vara en ofärgad råtta på balen och det går ju inte.

Natti.

09.00

Buhuuuuu, Mår så illa och svettas floder. Lagom kul, typiskt.
Back to bed.

22.05

Blev ingen glass, :(. kanske om jag har tur i morgon!

20.43


If it's worth having It's worth figthing for.

Just nu väntar jag in sista programmet av Hollywood fruar. Spännande att se vad de har att säga idag, hehe. Ska nog leta upp lite glass till. Livet är kort så varför strunta i glassen och tänka på beach 2010? Jag ser ingen anledning i det så jag ska fan i mig ha glass, banan och chokladsås!

Måste tillägga:
Daniel är fin,fin.

Pussssss

 


15.19

Halsband jag fick förra veckan, älskar det!
Ska snart hem till mammi, plugga matte och UF prov
för att sedan ha myskväll!
Lateeer!


19.22

Ursäkta hakorna, hehe. Håret växte under natten..Tänkte bara visa det.:)


16.32

Daniel och jag spelade Suduko vid fyra i natt, känns helt normalt. Saknar hans mobil lite, eller Sudukot där. Ska köpa mig en Suduko tidning och öva tills jag blir världs bäst på det. Så de så.. Såg halva Kick-Ass igår, måste se klart den någon dag. Måste se klart Shutter Island med någon dag:) hehe.

Har idag försökt plugga, sovit länge, sett Vampire Diaries. Shit vad jag älskar det. Sjukligt. Ska försöka fortsätta plugga, tvätta håret måste jag ju med göra. uscccha vad tråkigt.

Pusssss


17.39

Kvällen igår var bra. Bäst vare när Lovisa och jag käkade glass på vägen hem med fågelkvitter runt omkring oss! Sommrigt. Härligt väder idag med, ska in o pussa på daniel sen. Fick som tur var några pussar av honom i all hast igår:) Fick mig att somna gott i Per och Gunillas säng brevid Lovisa. Skönt!

Pusss


09.28

Friiiiday! Shit. Snabbt allt går! Idag ska ajg upp till pappsens jobb, skriva ut inbjudningarna till studenten, hem till mamma, skicka alla inbjudningar och planera ytterligare för studenten. Är sugen på en sväng in till stan, shoppingsbehovet är upppe i varv, för att köra en litet jobbpass. Ett mellanpass så kort och bra. Ikväll får vi se om det blir mys eller utgång. Var år och dagar sedan jag gick ut och trots det har jag varken barn eller så..Knasigt. Nu ska jag upp och äta fukost. Mums!

Jag lever på lyckoruset du ger mig.


18.03

Dagen till ära har jag spenderat väl. En sväng på hageby centrum, en sväng på lundby blommor, en sväng ute med bono, en sväng hos nina, en lite promenad med nina, lite glass och lite presenter. Jag gillar presenter! Två nya nagellack, två nya halsband,en ny mascara och pengar. Cash is King!

Kvällen ska spenderas hemma med min familj, måla naglarna, fixa löshåret och se OC och Vampire Diaries med Calle! me gusto!( heter det så!? spanskan är ¨långt bort..)

Puss så länge!


10.36


in the heart, in the head
You know it's right when you finally find it
in the heart,in the head


22.00

Hur i helvete uppstår munsår jämt i fel period?  Vem i helvete vill ha munsår, två veckor kvar till balen så kasnke är tur att det är nu och inte om två veckor. Vet inte, kanske sitter kvar tills dess. Skulle inte förvåna mig alls, jävla anti....

Såg Last Song på bio med Lovvi. Den var fin men det var inte en "Remember me" film. Det är så jag numer bedömmer filmer, jaja. Det var en supermysig kväll och eftermiddag, äkta vardagslyx. Mer sådant åt folket (läs, mig!).

Dags för att drömma sig bort i fina historier och andra smaskigheter. Hörs i morgon, :)
Pusss friends Puss


08.09

Le love

Dagen till ära ska jag genomlida en franska lektion. Ska även sälja lite smycken, plugga lite UF samt lite franska med Lovisa Fisa. Sen så ska vi se Last Song på bio och äta någon matbit! Ska bli supermys, tack lovvi:)

Min läpp är svullen så jag öser på anti i fall att det kan vara ett munsår på väg upp.. uschaaa. Just ja, solade stående igår..hel skumt! haha

 

Pussssssss


19.50

En månad kvar till studenten. En månad kvar tills tre år är över. En måndag kvar tills jag kommer skrika av lycka och tycka att livet är underbart. Mina kinder kommer vara svarta av mascara och jag kommer inte förstå var all tid försvann. Tiden den rinner minst sagt förbi. Om en månad har ajg champange glaset i handen och stolta föräldrar brevid mig. Jag kan inte förstå att det är min tur, kändes så långt bort men nu är det trettio dagar kvar. Helt sinnes. Otroligt häftigt men endå så skrämmande. Måste andas nu...


10.07

The Caziest såg Daniel och jag igår kväll, läskig men bra faktikst. Daniels hand blev mossad, rätt åt honom:) Idag ska jag jobba och plugga lite är tanken. Måste öva in talet inför tisdagen och så måste jag plugga matteprov tills i morogn, shit kommer aldrig gå..

Nu blev jag helt plötsligt väldigt stressad.. Nu blir det frukost!
Puss


17.28

Jobbet avklarat för idag och i morgon väntar lite jobb också. Sitter och väntar på mat, är superhhungrig men en timme kvar ungefär..Iaf så provade jag nyss massa sommriga klänningar. Gud vad jag längtar. Sjukt, men om en månad så festar vi som aldrig förr och jag kanske i min snygga blommiga klänning eller min leopard byxdress får se :D

Ikväll vet jag inte vad som sker, vädret har gjort mig deppig,. Krypa ned långt under tecket kanske. Sugen på dipp och paprika o gurka, men ingen sådan har jag.. Ajja, vindruvor fungerar fint. Slutbabblat, ska byta om:)

Puss, och på återseeden!


07.25

Föregående inlägg var ett moment av weakness, det löste sig galant. Daniel kom hem, vi spelade hockey, åt mat, provade presenter, såg en knasig film. Killen blev fasttejpad i toaletten så nu vet Daniel vad som väntar sig om han gör något dumt:P hehe.

Gårdagen var oerhört seg och jag har nu ätit vindruvor och ska leta upp något najs att ha på sig. Kommer nog inte hitta något najs, men endå..Fredag idag, smile!:)


18.57

Ville se The hills eller Andra Avenyn efter att jag pluggat lite, kunde inte se något av dem. SUCK. Tv boxen är pajad, daniel kom hem då!

10.21

Skoldags. Hurra!
Inte så sugen idag, solen lyser ju ute. Men har en lektion och sen så ska jag catti o jag plugga psykologi uppdrag. Så skojj! Längtar. Ska betala lärarmiddagen och se hur mitt konto blir tommare och tommare. fattiglapp är vad jag är snart. Inte kul jul. Sen efter skolan ska jag pussa på daniel, och plugga. glöm inte det! Nu skalll jag bege mig. Ses va!?


15.05

Nitton idag.
Shit, börjar bli gammal men mamma säger att jag fortfarande är liten så känns bra.


17.09


Imorgon fyller jag nitton.
Låter det inte oerhört tråkigt? Onödig ålder och innebär inget kul..
Att fylla 18 såg jag länge fram emot, nedräkning var ett måste.
nu fyller jag nitton år i morgon. Shit jag börjar bli gammal!!
Ska vara lite ledsen över det nu, Latero.


13.46

Tell me I am worth it.

Drömmer mig bort i OC. Långt, långt härifrån.


18.27


With the right kind of wrong


10.42

Valborg är över och första maj är här. För ett år sen skulle jag gått på moln, varit nervös och redo för ett liv som arton åring. Den 4 maj fyller jag år, detta år blir jag nitton. Inget piss bara ren ångest. Så från och med nästa vecka ska jag börja ta vara på alla dagar och stunder för jag vill inte missa något.

Jag vill aldrig ångra saker jag aldrig gjorde.

Mormor, fotboll, bono och slappardag blir det idag. Det gillas!
Pusss

RSS 2.0